Tuburi de lumina

Tuburile de lumina sunt cele mai noi inventii in materie de iluminat natural.
Pe langa reducerea cheltuielilor cu energia electrica si beneficiile pentru sanatate, au marele avantaj ca pot fi folosite la orice tip de acoperis, indiferent de forma, de gradul de inclinare sau de materialul din care este facut.

Tuburile de lumina sunt alcatuite din:

  • arbore – este de lungimi variabile, din material flexibil, captusit cu folie de aluminiu cu grad foarte mare de reflexie a luminii, ce actioneaza asemeni unei oglinzi tubulare, captand si amplificand lumina naturala, indiferent de unghiul la care este situat soarele pe cer. Materialul flexibil permite ocolirea eventualelor obstacole (tevi, grinzi, capriori), astfel incat montarea sa poata fi facuta si la cladiri industriale, dar si la cladiri rezidentiale.
  • cupola- este din material acrilic de inalta calitate, foarte rezistenta la temperaturi extreme si la factori mecanici (ex: grindina), forma sferica fiind astfel conceputa incat sa capteze maximum de lumina naturala.
  • Lentile – concentreaza lumina chiar si atunci cand cerul este innorat si filtreaza 99% din razele UV.

Tuburile de lumina sunt concepute astfel incat sa nu incalzeasca aerul din incapere si sa respecte normele legale si standardele internationale referitoare la energie.

Caracteristici tehnice ale tuburilor de lumina

Puteti descarca in format PDF specificatiile tehnice pentru tuburile de lumina.

Descarca specificatii tehnice

Galerie de imagini

Noutati

Un an plin

In anul 2011, GBA Plastik a deschis doua noi filiale.
Vedeti toate noutatile...

Important

Compania GBA Plastik a depus eforturi sustinute pentru a obtine recunoasterea calitatii produselor si serviciilor oferite. Pentru a vedea certificarile vizitati sectiunea certificari.