Svetlosne cevi

Svetlosne cevi su poslednji izum u oblasti prirodnog osvetljenja.
Osim toga što umanjuju potrošnju električne energije i obezbeđuju svojevrsnu zdravstvenu korist, poseduju i veliku prednost jer se mogu koristiti na bilo kojoj vrsti krova, bilo kog oblika, stepena nagiba, nezavisno od materijala od kojeg je sačinjen.

Tubi di luce (Tubi di luce)

Svetlosne cevi se sastoje od sledećih komponenata:
  • stablo – je varijabilne dužine od fleksibilnog materijala, obloženo aluminijumskim listom koji odlično reflektuje svetlost, vrši funkciju ogledala u cevi, privlači i pojačava prirodnu svetlost bez obzra na ugao pod kojim se sunce nalazi. Fleksibilan materijal omogućava izbegavanje eventualnih prepreka (cevi, greda, itd.) tako da je montaža moguća kako na industrijskim tako i na stambenim objektma.
  • kupola – proizvedena od akrilnog materijala visokog kvaliteta, apsolutno otporna na spoljne ekstremne temperature i na mehaničke faktore (npr. grad), u obliku sfere, projektovana je tako da maksimalno privuče prirodnu svetlost.
  • sočivo – fokusira svetlost čak i kada je nebo potpuno prekriveno oblacima i filtrira 99% UV zraka.

Svetlosne cevi su projektovane tako da ne zagrevaju vazduh u prostoriji, u skladu sa normama međunarodnog prava i normama iz oblasti energije.

Tehničke karakteristike svetlosnihh cevi

Ovde možete skinuti tehničke karakteristike svetlosnih cevi u PDF formatu.

Skini tehničke karakteristike

Galerija

NOVOSTI

Uspešna godina

U 2011. godini, firma GBA Plastik je otvorila dve nove filijale.
Upoznaj se sa svim novostima

VAŽNO

Firma GBA Plastik je uložila velike napore kako bi obezbedila priznanje za kvalitet svojih proizvoda i usluga. Radi bližeg upoznavanja sa našim sertifikatima, posetite odgovarajuću stranicu sajta.