Osnove

Osnove imaju funkciju veze između svetlosnih kupola ili S.E.D.T.-a i krova. Mogu biti od smole polistirena ojačane staklenim vlaknima sa gealcoat-om (zaštita od UV zraka) u sivoj boji sa spoljne strane i beloj sa unutrašnje, ili od lima (pocinkovanog ili farbanog). U oba slučaja mogu biti jednostavni ili opremljeni izolazijom od sloja poliuretana.
Naše osnove mogu biti proizvedene u skladu sa svim postojećim profilima (od profilisanog lima do onduliranog).

Univerzalne osnove

Zahvaljujući svom ravnom profilu koji je čini univerzalnom, ova vrsta osnove je veoma laka za postavljanje.
Preporučuje se za svetlosne kupole i S.E.D.T.-e koji se postavljaju na vrhove krovova.

Osnova sa dizajniranim profilom

Zahvaljujući ovom rešenju, naše svetlosne kupole ili S.E.D.T.-i se mogu ugraditi na bilo kom kraju krova obzigom da je reč o profilisanoj strukturi koja omogućava savršeno uklapanje sa krovnim pločama.

Osnova od lima

Osnova od lima je sačinjena od pocinkovanog ili farbanog lima sa RAL bojama.Visina strukrure može da varira u rasponu od 150mm do 450mm, ˝c˝ preseka sa bazom većom od 50mm. Ova vrsta osnove se dostavlja u kompletu sa svim elementima neophodnim za ispravno sklapanje na samom mestu ugradnje. Prema zahtevu klijenta je moguća implementacija sa izolacijom od mineralne vune ili polistirena.

Tehničke karakteristike osnova

Ovde je moguće skinuti tehničke karakteristike osnova za svetlosne kupole i sisteme za evakuaciju dima i toplote u PDF formatu.

Skini tehničke karakteristiche

Galerija – Osnova sa dizajniranim profilom Galerija – Univerzalna osnova Galerija – Osnova od lima

NOVOSTI

Uspešna godina

U 2011. godini, firma GBA Plastik je otvorila dve nove filijale.
Upoznaj se sa svim novostima

VAŽNO

Firma GBA Plastik je uložila velike napore kako bi obezbedila priznanje za kvalitet svojih proizvoda i usluga. Radi bližeg upoznavanja sa našim sertifikatima, posetite odgovarajuću stranicu sajta.