Prezentare societate

Infiintata in 2001 dintr-o experienta de 20 ani in Italia, SOCIETATEA GBA PLASTIK a stiut sa intre pe piata romaneasca datorita CALITATII PRODUSELOR si a SERVICIILOR OFERITE CONSTANT.

SC GBA PLASTIK este singura societate PRODUCATOARE DE TRAPE DE FUM SI LUMINATOARE DIN ROMANIA.

Datorita liniilor proprii de productie, GBA PLASTIK ofera avantajul LIVRARII rapide a produselor sale unice si originale.

De asemenea, SC GBA PLASIK este singura societate producatoare de trape de fum si luminatoare din policarbonat alveolar termoformat din Romania.

Experienta acumulata in mai multi ani de activitate, atat in tara cat si in strainatate, ne permite operarea la standarde ridicate de calitate si siguranta a unor lucrari durabile in timp.

Cunoasterea profunda a materialelor folosite, precum si o documentatie adecvata cu privire la materialele cele mai noi aparute si a tehnologiilor aplicate, constituie garantia calitatii si fiabilitatii lucrarilor pe care le realizam.

Aplicatiile noastre se adreseaza tuturor tipurilor de structuri, pentru care suntem in masura sa asiguram asistenta si executie pentru tot ciclul constructiei: industriale sau rezidentiale, respectiv fundatii, pardoseli, inchideri, acoperis, evacuatoare de fum, evacuatoare de caldura, tuburi de lumina etc. pentru care utilizam cele mai adecvate echipamente si forta de munca specializata.

Dispunem de un departament tehnic care acorda cea mai mare atentie fazei finale a protectiei de agenti atmosferici ai acoperisului si a perimetrului zidurilor, prin aplicarea de membrane elastomerico si/sau prefabricate din fibrociment, aluzink sau din fibra de sticla facand parte din aceeasi structura.

Un rezultat absolut invingator in raportul PRET/ CALITATE /SERVICII face ca GBA PLASTIK sa fie cea mai inovativa dintre firmele de sector.

VA OFERIM:

Produse

Va oferim produse sigure si conforme normelor CE

Servicii

  • ASIGURAM MONTAREA PRODUSELOR NOASTRE, PRECUM SI REVIZIA TEHNICA PERIODICA (OBLIGATORIE)
  • EXECUTAM LUCRARI DE ACOPERIS PENTRU HALE INDUSTRIALE DE ORICE TIP: (PACHET SANDWICH), TABLA, VATA, MEMBRANA SI INCHIDERI LATERALE, PANOU SANDWICH.

Noutati

Un an plin

In anul 2011, GBA Plastik a deschis doua noi filiale.
Vedeti toate noutatile...

Important

Compania GBA Plastik a depus eforturi sustinute pentru a obtine recunoasterea calitatii produselor si serviciilor oferite. Pentru a vedea certificarile vizitati sectiunea certificari.